Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ODRŽANA MEĐUNARDONA KONFERENCIJA „EXCHANGE OF EXPERIENCE AND PRACTICES IN HIGHER EDUCATION IN SPAIN

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 18.12.2017. u 09:46h

U utorak, 12.12.2017. godine u prostorijama Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak održana je međunarodna konferencija pod nazivom „Exchange of experience and practices in higher education in Spain and Bosnia and Herzegovina“.

Organizator konferencije bila je Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka zajedno sa partnerskim institucijama: Visokom školom „CMS – Centar za multidisciplinarne studije“ iz Tuzle, Visokom školom „Logos centar“ iz Mostara i Sveučilištem/Univerzitetom „ITC - Interlogos centar“ iz Kiseljaka. Konferenciji su prisustvovali nastavnici sa jedanaest visokoškolskih institucija iz Španije, nastavnici sa partnerskih institucija iz Bosne i Hercegovine, te studenti i nastavnici CEPS-a.

Cilj konferencije bila je razmjena iskustava i praksi u visokom obrazovanju između visokoškolskih institucija iz Španije i Bosne i Hercegovine. Konferencija je omogućena kroz dobiveni ERASMUS+ projekat mobilnosti studenata i nastavnika sa Vladom Galicije (Španija).

Zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da su svoje radove prezentovali i studenti Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ Amna Dedić i Leonardo Pavičić.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.