Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

U ZAGREBU ODRŽANA POSLOVNO-ZNANSTVENA KONFERENCIJA O LOGISTICI I LANCIMA OPSKRBE U JUGOISTOČNOJ EURO

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 12.11.2018. u 09:14h

U ponedjeljak, 5.11.2018. godine u Hotelu “Esplanade” u Zagrebu je održana Poslovno - znanstvena konferencija o logistici i lancima opskrbe u Jugoistočnoj Europi “Seeb Logistics Zagreb 2018”. Konferencija je okupila više od 50 renomiranih sudionika iz vladinih, obrazovnih, znanstvenih, gospodarskih i javnih subjekata regije Jugoistočne Europe, koji su diskutirali o stanju i izazovima razvojnih promjena u logistici i lancima opskrbe.

Na konferenciji su organizirane četiri panel sesije sa vrhunskim panelistima koji su debatirali u okviru užih tematskih područja logistike i lanaca opskrbe u poslovnim sustavima, te zračnom, željezničkom i cestovnom transportu, koje su moderirane od prestižnih stručnjaka ovih područja, Prof. VŠ Velibora Peulića (CEPS – Centar za poslovne studije), dr. sc. Mirka Tatalovića (Fakultet prometnih znanosti Zagreb) i doc. dr. Vedrana Šupukovića (CIAK/ RK PPD).

Jedan od pokrovitelja poslovno - znanstvene konferencije bila je Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka.

Organizatori poslovno-znanstvene konferencije bili su društvo Southeast European Business Consulting Group d.o.o., iz Zagreba, Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet za logistiku iz Celja Sveučilišta u Mariboru i Panevropski univerzitet Apeiron iz Banjaluke, pod pokroviteljstvom Croatia Airlines Zagreb, Zračne luke Dubrovnik, Zračne luke Zagreb, Zračne luke Split, Atlantic Grupe, Inving inženjering Prijedor, Visoke škole “Logos centar” Mostar, Carlsberg Croatia, Primacošped Zagreb i Rident poliklinike iz Rijeke.

Detaljnije o svemu na : http://www.seeb-consulting.com/

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.