Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

Tri studijske posjete u jednom danu

False False False False False
Objavljeno 9.6.2016. u 15:15h

Tri studijske posjete u jednom danu:  DD Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla, SAMN d.o.o. (tehnički pregled vozila) i Međunarodni aerodrom Tuzla

Dana 07.06.2016. godine grupa od četrdesetak studenata studijskog programa Promet, Visoke škole „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak, posjetila je tri prometna preduzeća u Tuzli, i to:  DD Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla, SAMN d.o.o. (tehnički pregled vozila) i Međunarodni aerodrom Tuzla.

Prilikom posjete autoprijevozničkom preduzeću DD Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla studenti su imali priliku vidjeti sve segmente poslovanja, organizacije preduzeća, kao i implementaciju novih tehnologija, među kojima je ovo preduzeće jedno od prvih u BiH.

Tokom posjete tehničkom pregledu SAMN d.o.o. Tuzla, studenti su mogli na konkretnom primjeru ispratiti cjelokupan proces tehničkog pregleda, koji im je prezentovalo stručno osoblje ovog preduzeća.

Također, studenti su imali priliku upoznati se i sa procesom rada Međunarodnog aerodroma Tuzla, uključujući kontrolu robe i putnika, pregled dnevnih letova i način organizacije transporta.


Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.