Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

4. MEĐUNARODNA STUDENTSKA KONFERENCIJA

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 14.2.2023. u 09:29h

Kao i proteklih godina, tako i ove, Visoka škola „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak  ) će u mjesecu junu/lipnju 2023. godine organizovati 4. Međunarodnu studentsku konferenciju. Pored CEPS-a, organizatori ove konferencije su  Visoka škola „Logos-centar“ iz Mostara i Veleučilište u Bjelovaru (Republika Hrvatska). Poslovno veleučilište Zagreb je partner ovogodišnje konferencije.

Studentske konferencije se redovno održavaju od 2019. godine, gdje studenti zajedno sa svojim mentorima/profesorima imaju priliku da aktivno sudjeluju u razmjeni mišljenja, sticanju novih znanja i kompetencija.

Pozivamo sve zainteresovane studente da učestvuju u ovoj konferenciji, pokažu svoje istraživačke vještine, te sa kolegama s drugih institucija iznesu svoja zapažanja, ideje, mišljenja i rezultate spoznaje.

Ove godine studentska konferencija će se održati u Mostaru. Učešće na studentskoj konferenciji je besplatno. Konferencija će biti u hibridnom formatu, uživo i online (putem MS Teams-a). Svi prezentirani radovi u punom opsegu će biti objavljeni u Zborniku radova.

Uskoro će biti objavljeno više informacija te detalji za prijavu. Za više informacija možete pratiti web stranicu i društvene mreže Visoke škole CEPS.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.