Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

Završena Međunarodna zimska škola „Korporativna sigurnost i zaštita“

False False False False False
Objavljeno 21.2.2017. u 13:59h

Dana, 18.02.2016. godine završena je Međunarodna zimska škola pod nazivom "Korporativna sigurnost i zaštita". Zimsku školu je pohađalo više od 40 profesionalaca iz oblasti sigurnosti i zaštite na radu, volontera nevladinog sektora, te studenata iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Kosova.

Organizatori međunarodne zimske škole bili su Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta iz Sarajeva i Veleučilišta Velika Gorica iz Hrvatske. Strateški partneri u realizaciji ovog projekta su Microsoft Bosna i Hercegovina te Agencija za zaštitu ljudi i imovine DSC. Također, partneri u provođenju programa su i Direkcija za koordinaciju policijskih tijela u BiH, Federalna uprava civilne zaštite, Privredna komora Kantona Sarajevo, JKP ZOI 84, hotel „Maršal“, IPA Sarajevo, Magazin A&S Adria.

Također, partneri u realizaciji ovog programa su i Rudarsko-geološko-građevinski fakultet Univerziteta u Tuzli i Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak.

Završetkom programa cjeloživotnog učenja polaznici su osposobljeni za razumijevanje procesa upravljanja sistemom sigurnosti i zaštite u javnom i privatnom sektoru sigurnosti, u zavisnoti od uzroka i mjesta nastanka. Polaznici su osposobljeni za razumijevanju, organiziranje, pripremanje i djelovanje tokom krize ko bitan faktor u odlučivanju.

Polaznicima je dodijeljen Certifikat „Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije“ Univerziteta u Sarajevu i Potvrda kojom se potvrđuje da je polaznik ispunio sve obaveze propisane programom Međunarodne zimske škole, koja je izdata od strane Veleučilišta Velika Gorica i koji nosi 3 ECTS kredita.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.