Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK AKADEMSKOG VIJEĆA ESS-BIH MREŽE U SARAJEVU

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 13.11.2020. u 08:01h

U prostorijama CREDI centra u Sarajevu uz on-line prisustvo određenog broja članova, u utorak 20.10.2020. godine održan je prvi radni sastanak Akademskog vijeća ESS-BiH istraživačke mreže. Cilj sastanka je bio da se dogovore dalje aktivnosti u radu ESS-BiH mreže, a organizovan je u sklopu obilježavanja Svjetskog dana statistike.

Učesnici su u uvodnom dijelu sastanka upoznati sa planom aktivnosti na provođenju 10. runde Evropskog društvenog istraživanja, te procedurama i koristima njegovog provođenja u BiH. U drugom dijelu sastanka, prisutnima se obratio dr. Goran Bašić, direktor sa Instituta za društvena istraživanja iz Beograda, koji je podijelio svoja iskustva u provođenju ESS istraživanja u Srbiji, te njenim uticajima na razvoj istraživačke infrastrukture i njenoj važnosti za srbijansko društvo.

Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku je član Akademskog vijeća ESS-BiH istraživačke mreže zajedno sa Univerzitetom Bihać, Univerzitetom Banja Luka, Univerzitetom Sarajevo, Univerzitetom Tuzla, Univerzitetom Zenica, Sveučilištem Hercegovina i Sveučilištem Vitez.

Više informacija o navedenom sastanku i daljnjim smjernicama možete pronaći na linku: https://credi.ba/odrzan-prvi-radni-sastanak-akademskog-vijeca-ess-bih-mreze-u-sarajevu/

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.