Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ODRŽANA MEĐUNARODNA STUDENTSKA KONFERENCIJA „ODRŽIVI RAZVOJ U TVOJIM RUKAMA“

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 26.5.2022. u 14:18h

Dana 23.05.2022. godine na Visokoj školi „CEPS-Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku, održana je Međunarodna studentska konferencija pod nazivom „ODRŽIVI RAZVOJ U TVOJIM RUKAMA“. Tokom konferencije studenti sa različitih visokoškolskih ustanova iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske imali su priliku da prezentuju svoja istraživanja u oblasti održivog razvoja, te da aktivno sudjeluju u razmjeni mišljenja, sticanju novih znanja i kompetencija.

Cilj konferencije bio je okupljanje studenata i nastavnika u svrhu popularizacije nauke, njihove lične i kolektivne afirmacije, te promicanju ideje o održivom razvoju. Jedinstveni program kombinovao je prezentacije odgovarajućih dostignuća u različitim oblastima, interaktivne diskusije i druge vidove interpersonalne razmjene iskustava.

Studentske konferencije na Visokoj školi „CEPS - Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku se redovno održavaju od 2019. godine, a ove godine u partnerstvu s Veleučilištem u Bjelovaru (Republika Hrvatska) su poprimile međunarodni karakter.

Nakon prezentovanih radova, diskusije i donešenih zaključaka, uručeni su i certifikati svim učesnicima studentske konferencije. Svi prezentovani radovi u punom opsegu će biti objavljeni u zborniku radova sa konferencije.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.