Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ERASMUS+ ISKUSTVO STUDENTICE AMINE AGOVIĆ (BEOGRADSKA POLITEHNIKA)

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 27.2.2023. u 16:54h

Studentica studijskog programa Zaštita na radu i zaštita od požara Amina Agović je tokom zimskog semestra putem ERASMUS+ razmjene studenata boravila u Srbiji na Akademiji strukovnih studija Beograd odsjek Beogradska politehnika, gdje je pohađala predmete utvrđene ugovorom o učenju (Learning Agreement). Njeno ERASMUS+ iskustvo prenosimo u nastavku.

„Zimski semestar 2022/2023 akademske godine sam provela u Beogadu, u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti studenata. Kako se bliži kraj mog studiranja odlučila sam se prijaviti i iskoristiti priliku koji je pružala Visoka škola CEPS kroz ovaj Erasmus+ projekat.

Beograd je studentski grad, predivan sa nenadmašnom arhitekturom te bogatim i zabavnim edukativnim sadržajem. Zahvaljujući razmjeni imala sam prilike upoznati drugačiju kulturu i običaje Srbije. Predavanja i sadržaj predavanja je bio zanimljiv, mnogo toga sam naučila što mogu iskoristiti u svojoj struci.

Mislim da bi svaka mlada osoba trebala iskoristi šansu tokom studiranja i upusitit se u razmjenu, jer uvijek imate Visoku školu CEPS da vam pomogne gdje god da se nalazite. Ovo iskustvo mi je donijelo nova znanja, vještine i poznanstva. Moje iskrene preporuke svakom studentu da iskoristi priliku i ode na razmjenu.“

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.