Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ERASMUS+ ISKUSTVO STUDENTICE NAIDE MUTAPČIĆ SA RAZMJENE NA POSLOVNOM VELEUČILIŠTU ZAGREB (REPUBLIKA HRVATSKA)

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 27.2.2023. u 16:56h

Studentica Naida Mutapčić je tokom zimskog semestra 2022/2023 godine putem ERASMUS+ razmjene studenata boravila na Poslovnom veleučilištu Zagreb, na kom je pohađala predmete utvrđene ugovorom o učenju (Learning Agreement). ERASMUS+ iskustvo studentice prenosimo u nastavku.

Obavijest na stranici CEPS-a za prijavu studenata na zimski semestar 2022/2023 mi je privukla pažnju. Moja želja za učenjem i stjecanjem novih iskustava me je podstakla da se prijavim na razmjenu studenata na Poslovno veleučilište Zagreb. Sam doček na Poslovno veleučilište Zagreb je, meni, a i drugim studentima ERASMUS + programa pokazao da smo došli na pravo mjesto. Tu smo prvi dan imali priliku da se upoznamo sa profesorima koji su nas proveli kroz ovo veleučilište i dali nam poklone dobrodošlice.

Kroz cijeli semestar, profesori, a i domaći studenti, su uvijek bili na raspolaganju i svako predavanje je bilo jako zanimljivo i zabavno. Profesori su nam kroz predavanja davali različite zadatke koji se tiču Cestovnog prometa i logistike, i na taj način nam približili naš budući posao. Ukoliko sam imala nekih nejasnoća vezanih za administraciju, uvijek sam se mogla obratiti Studentskoj službi gdje sam odmah dobijala odgovore i pomoć. Pored Studentske službe, 24/7 mi je bila na raspolaganju i naša voditeljica programa, profesorica Željka Zavišić, koja me je dodatno uputila sa svim ostalim što je vezano za moj boravak u Zagrebu.

Život u glavnom gradu Republike Hrvatske je prelijepo novo iskustvo. Tokom ovih pet mjeseci, koliko traje zimski semestar, sam upoznala Zagreb i mnogo novih prijatelja. Pored predavanja, imala sam priliku prisustvovati i gledanju Svjetskog prvenstva na Trgu bana Josipa Jelačića i uživati u prelijepoj atmosferi koju naprave Zagrepčani. Pored toga, u ovom periodu je bio Advent, Božić i Nova godina, te sam Zagreb, u ta dva mjeseca, doživjela u punom sjaju.

Preporučujem svima kojima se ukaže prilika da idu na razmjenu, da se odluče za Poslovno veleučilište Zagreb, jer će tamo steći kvalitetno znanje i prelijepo iskustvo.

Hvala mojim kolegama, profesorima, Studentskoj službi, te voditeljici programa na Poslovnom veleučilištu Zagreb što ste mi olakšali i uljepšali ovih pet mjeseci. Također se zahvaljujem Visokoj školi CEPS i profesoru Nerminu Paliću koji su mi pružili priliku da doživim ovo iskustvo.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.