Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

„Naše medicinske sestre. Naša budućnost.“ [Obilježen Međunarodni dan medicinskih sestara].

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 15.5.2023. u 10:12h

Danas je (13. 5. 2023. godine) u prostorijama Visoke škole “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak održana akcija besplatnog mjerenja krvnog tlaka i razine šećera u krvi, a koja je okupila prvenstveno studente studijskog programa Sestrinstvo, zatim Fizioterapije i Sanitarnog inženjeringa, predstavnike studijskog programa Zdravstvene studije – Prof. VŠ Adnan Dizdar, Prof. VŠ Irmelina Karić i Pred. VŠ Mateo Vukoja, obilježen 12. svibanj/maj - Međunarodni dan medicinskih sestara.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja je “Naše medicinske sestre - Naša budućnost”, čime se ističe neophodnost djelovanja kako bi se sestrinstvo suočilo s globalnim zdravstvenim izazovima i poboljšalo zdravlje za sve.

“Naglašavam da CEPS ulaže značajne napore u razvoj sestrinstva, ali i ostalih studijskih programa što uključuje i provedbu Projekta opremanja suvremenog kabineta zdravstvene njege na Visokoj školi CEPS poručuje doc . dr. Mirzo Selimić, direktor.

Voditelj projekta opremanja suvremenog kabineta zdravstvene njege Pred. VŠ Mateo Vukoja naglasio je da je sestrinska radna snaga u svakom zdravstvenom sustavu i svijetu prepoznata kao vitalna radna snaga i samim opremanjem suvremenog kabineta zdravstvene njege cilj nam je podizanje kvaliteta obrazovanja na studijskom programu Zdravstvene studije kroz teorijsku i praktičnu nastavu koji će biti bezuvjetno dostupan svim trenutnim ali i budućim studentima Visoke škole CEPS.

Akciji mjerenja odazvao se veliki broj studenata svih studijskih programa kao i uposlenici Visoke škole „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak gdje smo naposljetku za one znatiželjne i „najhrabrije“ pripremili zdravo osvježenje u vidu voćne salate.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.