Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ZAVRŠENA EDUKACIJA IZ OBLASTI LJUDSKIH POTENCIJALA - HR STARTER

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 23.5.2023. u 09:56h

Visoka škola „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak u saradnji sa partnerskom organizacijom HR World, je tokom mjeseca marta i aprila svojim studentima i diplomantima obezbijedila besplatnu edukaciju u oblasti ljudskih potencijala (Human Resources - HR) pod nazivom „HR Starter“. Svi zainteresovani su se mogli prijaviti putem zvanične stranice HR Starter. Edukacija je trajala šest sedmica i to od 20.3. do 30.4.2023. godine, a sastojala se od 30+ HR lekcija renomiranih HR profesionalaca iz različitih kompanija (Sparkasse Bank, Lidl, IKEA, HP Inc., NLB Banka, NIS Gazprom Neft, ProCredit Bank, Hedwell, Hemofarm, Tenneco, PepsiCo, i mnogi drugi). Cilj edukacije je bio podizanje nivoa znanja i vještina studenata za buduću karijeru u području ljudskih potencijala, u savremenim uslovima rada.

Ponosni smo što je naša studentica Ira Imamović, sa više od 100 studenata s raznih univerziteta i visokoškolskih institucija iz Evrope uzela učešće u ovom programu i uspješno završila edukaciju, nakon čega je dobila i veoma vrijedan certifikat.

Visoka škola CEPS Kiseljak će i u budućnosti nastaviti nuditi svojim studentima brojne mogućnosti usavršavanja za sticanja korisnih znanja, koja će moći iskoristiti na tržištu rada.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.